luni, 8 aprilie 2013

Câteva off topic-uri


  • Am trecut cu bine de cea de-a doua intervenție laser la ochi. Medicul s-a ținut de cuvânt și-a folosit alt tip de lupă, dar dincolo de asta, intensitatea fasciculelor necesare a fost mult mai mică decât în urmă cu trei săptămâni, pentru că problema n-a fost atât de gravă ca la ochiul drept. Drept pentru care nu mi-a mai făcut anestezie. Pot spune că am avut așa, o furnicătură aparte în suflet, în momentul în care mi-am dat seama că va aplica laserul fără anestezic :)) Dar n-am simțit nimic, în afara unei presiuni absolut nedureroase. 
  • De bine ce-am scăpat de oftalmolog, mă așteaptă stomatologul cu flori în gară :D Trebuie să-mi fac o coroană la un dinte care-a fost plombat deja de două ori, se cariază din nou și n-ar mai suporta a treia plombă. Nu vi se pare că încep să mă ramolesc? Mie da :))
  • Cu ajutorul Lui Dumnezeu, în iunie mergem la un concert susținut de Andrea Bocelli - care e atât de amabil să vină să cânte la Bayreuth ;)) Aștept cu mare nerăbdare, sunt convinsă că va fi o experiență extraordinară.
  • La serviciu am avut parte de o realizare foarte importantă pentru mine, pentru care-am muncit de mi-au sărit capacele. Am, așadar, mulțumirea sufletească dată de faptul că unicul om de-acolo de-a cărui opinie îmi pasă cu adevărat - respectiv team leader-ul - are o părere foarte  bună despre mine, ceea ce mi-a demonstrat cu fapte concrete. Asta mă ajută să o suport mai ușor pe Insipida Somnoroasă, care are accese tot mai frecvente de importanță acută :D Cea mai recentă chiflă e că niciun telefon nu pot da (în interes de serviciu, desigur - nu folosim telefonul de acolo pentru apeluri personale) fără să mă chestioneze ea pe cine sun și-n ce problemă. O feerie :D
  • Mă mai sâcâie, evident, câteva meandre ale concretului, dar încerc să nu le las să mă domine. Între altele, practic involuntar un fel de aromaterapie, datorită unui incredibil gel de duș pe bază de Frangipani. Ceea ce mă duce la întrebarea: știe cineva care-ar fi corespondentul în limba română pentru numele acestor flori? Vă conjur, scoateți-mă din ignoranță, nu mă lăsați să mă mai îmbăiez cu substanțe necunoscute :))  
 

4 comentarii:

Cami spunea...

Plumeria se zice pe-aci, pe la noi, la planta aia, dar nu e ca asta e un nume neaos :))

Ma bucur ca esti bine cu cea de-a doua operatie.

thea spunea...

Fain ca-i gata cu bine cu oftalmologul; iti tin pumnii pentru stomatolog :)

Acrobata spunea...

Ma bucur ca ai scapat de oftalmolog! Si, da, bafta la stoma! Trece repede, ai sa vezi :))
Am gasit si eu ceva despre acest arbust plumeria, florile arata chiar foarte frumos si sint curioasa de miros. Uite ca am mai invatat cite ceva cu ocazia asta!

Ma bucur si pentru realizarile tale profesionale! La mai mare si jos cu Insipida Somnoroasa!

Greta spunea...

@Cami, săru'mâna de gândul bun și lămurire! Bine că știu ce pun pe mine, încaltea :D

@Thea, mulțumesc :) La stomatolog măcar știu cum e, nu mai am parte de inedit, că nu-s la prima "încoronare". Că veni vorba, mă întreb cât mai durează până o s-ajung să am mai mulți dinți artificiali decât naturali :D

@Crista, ai fost de milioane! =))) Mi-ai mers la inimă cu "jos cu Insipida Somnoroasa" :)))) Pe cuvânt că mi se pare o mantră de excepție :D