joi, 19 iulie 2018

Salată de weekend (XXIII)


 E vară și mâine e vineri, deci sălățim, boierii mei.

1) Mai am două programări (dintr-un total de cinci, fără a pune la socoteală partea de chirurgie) și-o să am, în sfârșit, dinți noi în dreapta jos. Dar, pe barba profetului (sau, vorba unui personaj din ”Quo Vadis”, pe Polux), câtă dreptate a avut o cititoare care mi-a scris la un moment dat că procedura de amprentare a implanturilor nu-i tocmai un plaisir. 
Nasol, câh, bleahhh. Maglavaisul ăla folosit pentru luarea mulajului numai gust de fructe tropicale n-avea, cum mi se spusese, ci de spanac fiert amestecat cu șosete murdare. Și asta a fost cea mai mică problemă, dar deșurubarea / înșurubarea bonturilor de pe implanturi, ajustări, alte bonturi de transfer, șuruburi, apăsări la limita suportabilului, mușcați, ah n-ați mușcat bine, scoatem maglavaisul, refacem, mușcați din nou, arrrghhhh... neplăcut ca naiba și încă asta e eufemistic spus. Comparativ, aș aprecia că operația a fost ca o ședință la spa. 

2) La serviciu devine iar interesant, cu tot ce implică asta (adică muncă pe brânci, stres, răspundere) și va fi altfel decât orice am experimentat până acum. Asta pentru că e vorba de o deplasare de câteva săptămâni în vestul Germaniei, dar revin cu povești mai în preajmă. Până una-alta mă scarpin de zor în cap: ”în ce te-ai băgat, madam....” 🙄

3) Probabil sunt o anomalie a naturii, însă am ajuns la concluzia că nu-mi place înghețata Häagen-Dazs. Am încercat, în timp, mai multe variante (praline, cafea, macadamia, ciocolată, vanilie, caramel) și toate mi se par la fel de fără gust. Mă mir, din ce auzisem Häagen-Dazs e un fel de Muntele Olimp al înghețatei, deci cum zice o vorbă - problema e cel mai probabil la mine, nu la ea. 

Acestea fiind zise, mă duc la culcare. Asta e cea de-a patra săptămână consecutivă de schimbul doi, apropo. Sunt epuizată din cam toate punctele de vedere. Dacă încep să dau bună ziua panseluțelor pe stradă, să știți că v-am iubit. 

7 comentarii:

Petronela spunea...

Incredibil!!! S-a mai găsit în lumea asta mare o persoană care nu apreciază Häagen-Dazs :) Eeee... Nu sunt singură!
Are un preț îngrozitor de mare și dacă mă refer la sortimentul de ciocolată pe bune că e mai bună înghețata Gelatelli Premium Chocolate din Lidl :)

Anonim spunea...

Iti trebuie o mica vacanta de vara, fara doar si poate !
La oboseala mare, mie mi se intimpla sentimente de profund atasament fata de masina de spalat rufe:'Maricica' devine cea mai buna prietena,altruista si de incredere. Ofera tot ce poate si nu cere nimic in schimb (in afara de un pic de electricitate si apa). O iubesc sincer,uneori ii mai si vorbesc.
Irina

Greta spunea...

Asta am zis și eu când am citit comentariul tău: incredibil, nu numai eu :)) Serios mi se părea că sunt ciudată la faza asta, aud o grămadă de lume proslăvind Häagen-Dazs și mie nu-mi place neam :))
Eu ador Magnum cu ciocolată albă, vai de mine, cred că aș fi în stare să mănânc o găleată :)))

Greta spunea...

Oh, și eu o iubesc pe-a mea :) N-are nume, dar îi vorbesc frecvent. Tare e bună și vrednică și-un ajutor neprețuit.

Anonim spunea...

Unde vei fi in vest? Locuiesc la portile Köln-ului si ar fi minunat sa ne vedem la o cafea.
Ada

Greta spunea...

Ada, te rog scrie-mi un mesaj la dorabella1980@gmail.com și vorbim mai multe :) E foarte posibil să ajung în Köln într-unul din weekend-urile petrecute acolo :) M-aș bucura să te cunosc! :)

Anonim spunea...

Scrisu-ti-am! :)))
Ada