luni, 17 august 2020

Duios Covidu' vine de la iezuiții călăriți de OMS, Rothschild și părintele Elpidie

Și cum scroll-am eu agale în seara asta pe telefon în timp ce metroul mă ducea spre casă, trăznitu-m-a Aghiuță cu revelația pe Feisbuc fix în scăfârlie și-am zis că e musai să vă împărtășesc și vouă, nu poci pentru ca să vă las așa, neiluminați.

Drept pentru care vă rog să luați loc și să ascultați cu maximă atenție. Ceea ce sunt pe cale să vă dezvălui vă va zgudui din temelii, vă va redefini fundamental ca indivizi ai acestei planete dreptunghiulare pe care viețuim (s-a stabilit științific faptul că Pământul nu e rotund, da? Științific și basta), vă va lovi în creier și-n corason și va face să vă dea cafeaua-n foc (asta e într-adevăr o problemă spinoasă). 

Ați luat loc, da? Booon, să vă țineți bine, poate se-nclină mai hacana Pământul așa dreptunghiular cum e, vă mai pomeniți și cu vreun cucui. Sau credeți poate că Pământul nu e șocat de revelație? Ba bine că nu, de-atâta uimire se mai ține într-o ață. Să nu ziceți că nu v-am spus.

Hai că nu vă mai fierb. Dacă v-ați întrebat care e treaba cu Covidu' ăsta de-a pus lumea pe butuci, iată adevărul, sensul și esența. Ce Bill Gates (pardon, Bilgeiț 😃), ce 5G. Astea-s vechituri deja, avem noutăți majore și degrabă zguduitoare. Decât, vorba unor clasici în viață.

Care îl au deasupra, care-i au deasupra. Iar dacă vă-ntrebați cine-i călărește pe iezuiți care sunt călăriți de Rothschild, pe care-i călăresc stângiștii democrați cu OMS zece care-i și întrece, ei bine, se pare că e părintele Elpidie. 

Cum, care Elpidie. Popa cu nano-echipamentele. High tech părințelul, îl vânează ăia de la NASA ca să le dea cu busuioc pe rachete înainte de lansare.

Acestea fiind zise, ultimul stinge lumina. Care v-am iubit, ptiu, hai că m-am molipsit de la nano-echipamentele lu' părintele Elpidie... 🙄 Ah, și-n caz că nu știați, Elpidie grăit-a că la scurt timp după ce va muri el, va veni antihristul. Cred că s-au pus de acord, sau ceva.

Serios. I can't even.

(Disclaimer: textul este un pamflet, desigur. Nu și print screen-urile, ai căror autori combat neobosiți pe mai multe pagini de Facebook și ale căror nume le-am blurat, pentru că scopul meu nu este să fac public shaming).
 

4 comentarii:

maya spunea...

zic ca si tine i can`t even.
serios cred ca multi nu de virusul asta mor si din prostie, asta fiind boala actuala.
un concediu lung pe o insula fara oameni mi-ar fi de folos acu dar din pacate inca nu cresc bani in copaci :D

Anonim spunea...

Vorba e ca" Mare e gradina ta Doamne...da' multi ii sar gardul!"

Irina

Greta spunea...

Câtă dreptate ai, Maya! Ne-ar fi probabil mult mai ușor să depășim problema actuală, dacă oamenii ar fi mai disciplinați (și mai raționali). Dar deh... ce să te faci cu atâția care ”știu mai bine”?

Greta spunea...

Bună vorbă, și mereu actuală! Din păcate pentru noi ăștia care nu sărim gardul ăla...