joi, 1 august 2013

Speedy Gonzales cu migrenă


În seara asta îmi propusesem să vă povestesc mai departe despre Zubin şi concertul propriu-zis, dar după ziua pe care-am avut-o, nu mă simt în stare. E necesară o anume dispoziţie pentru asta, dispoziţie pe care astă seară n-o am. Aşa că mai bine vă spun de ce n-o am.

Săptămâna asta şi cea viitoare sunt mai mult sau mai puţin stăpână pe bostănărie la serviciu - şi, pe cale de consecinţă, responsabilă de cam tot ce se întâmplă şi n-ar trebui să se întâmple, respectiv nu se întâmplă şi e musai să se întâmple. Insipida Somnoroasă e în concediu, iar şefa noastră a preluat încă un departament şi momentan e ocupată acolo în cea mai mare parte a timpului. Drept pentru care în ultimele zile aproape că n-am făcut altceva decât:
- să răspund la telefon de 266115143251 de ori;
- să dau mail-uri;
- să semnalez erori;
- să trimit print screen simpaticilor de la Help Desk :D;
- să-i răspund şefului ăl mare la două mail-uri încheiate cu "vă rog să vă ocupaţi prioritar de această problemă", după care, evident, să mă ocup :));
- să "păstoresc" celelalte două colege de departament, momentan singurele care prelucrează efectiv comenzile :)) şi care mă strigă la aproximativ fiecare sfert de oră: aia nu merge, aici e ceva greşit, ailaltă dă eroare, la cealaltă nu corespunde numărul de pe factură. În unele cazuri reuşesc să rezolv singură chifla, alteori trebuie să dau telefon. Sau mail. Sau ambele :))

Am ajuns să visez noaptea toate drăciile astea. Azi dimineaţă m-am trezit cu o durere sâcâitoare de cap, care n-a cedat decât parţial şi numai după al doilea Ibuprofen (luat la câteva ore după primul, care s-a dovedit incapabil).  
La toate astea se mai adaugă nişte meandre ale concretului, despre care însă chiar nu mă simt în stare să vorbesc. 
On the bright side: frate, da' ştiu că e mult mai ozonat aerul când lipseşte Insipida :D

Până una-alta, am reuşit să mă "repar" în seara asta cu ajutorul unui lapte cu ciocolată Müller şi a unui DVD cu Zubin :) Muzica lui îmi este, pur şi simplu, leac :)

Şi dacă tot am ajuns să vorbim despre asta: voi cum vă "oblojiţi" după astfel de zile criminale? Care e "leacul" vostru?

4 comentarii:

Andreea B spunea...

Scriu, de obicei cand sunt obosita sunt cel mai inspirata... atunci am cele mai multe prime drafturi, material de prelucrat pentru zile linistite :)

Greta spunea...

Ce "supapă" frumoasă şi constructivă, Andreea... :) Păcat că la mine nu funcţionează, se pare că am o muză deosebit de capricioasă :))

Carmen spunea...

Ascult muzica, la volume imposibile, in casti! Incep de fiecare data cu ceva in slow motion si urc progresiv viteza penei pe corzi, pana ajung la Carcass sau Dark Tranquillity, sau Dimmu Borgir.
Tie nu-ti recomand asa ceva, ca te pricopsesti cu migrena cronica :D

Greta spunea...

@Carmen :)) Cine ştie... mi se fac creierii terci şi, prin urmare, uit că mă doare capul :D