sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Salată de weekend (42)

Se-ntâmplă rar să scriu sâmbăta, dar înainte să intru în audiență la Her Majesty (respectiv, înainte să mă instalez la vreo 2-3 episoade din ”The Crown” - am ajuns la sezonul al patrulea și devine tot mai incitant) am zis să vă pregătesc o salată ceva mai consistentă, care să țină de foame până la... următoarea 🙄

1) Din categoria ”pentru numele lui Belzebut, Aghiuță și Scaraoțchi cu tot neamul lor de încornorați”, dați-mi voie să vă prezint cel mai scump ceas de mână din lume. Pe numele său ”The Graff Diamonds Hallucination”, este lucrat exclusiv din diamante colorate (care, însumat, au 110 carate) și valorează 55 de milioane de dolari. Acuma... nu știu cum să spun, dar personal mi se pare cam prea... extravagant. Opulent. Strident. Țipător și degrabă orbitor. Bine, cum altfel ar putea fi un ceas de 55 milioane de dolari dacă nu extravagant, dar mie nu-mi spune nimic, iaca. Prin urmare, nu-l voi cumpăra 😀.

În caz că sunteți curioși cum arată marafetul, acesta este:


Presupunând că ați avea posibilitatea, v-ar plăcea?

2) Am vrut să-i trimit la culcare pe antemenționații Belzebut, Aghiuță și     Scaraoțchi, dar au insistat să-și revendice și subiectul ăsta. Așa. Voi știați că există o lumânare parfumată cu aroma vaginului lui Gwyneth Paltrow? Eu nu-mi dau seama cum am putut trăi pân-acuma fără să știu, vă spun.

”Notele de parfum includ mușcată, bergamotă și cedru, suprapuse cu trandafir și ambră”, scrie pe site-urile care comercializează this bazaconie. Tocmai mă-ntreb dacă are vreun certificat de autenticitate. Sper că nu. Dar cred că numele e, oricum, de-ajuns.

Să vă mai spun că am citit un articol despre o tipă care povestea că i-a explodat lumânarea în casă și toată sufrageria mirosea a, ăăă.... vaginul lui Gwyneth? 🙈 Nu vă mai spun. Măcar e mai ieftină decât ceasul 😂😂😂

3) Am și una de pe plan local, dar e clar că nu se poate compara cu minunățiile de mai sus. Devine după facultăți, cum ar zice un personaj din ”Moromeții”. Așadar, iată ce se poate cumpăra în supermarket aicea la mine în târg: 

Poza a fost făcută de dumnealui jupânul când s-a dus într-o zi singur la cumpărături.
Da, este exact ceea ce pare 😀 Cremă de brânză din categoria ”să fim high”. Dar scrie pe ea ”legal & limitiert”, deci toată lumea fericită (și cum să nu fie fericită după câteva sandvișuri cu semințe de cânepă. Deși, în comparație cu julfa românească, crema asta joacă la pitici).

Mi-ar plăcea să vă spun cum e la gust, dar omul nu a cumpărat (i-am zis că puteam și noi să have fun, dar n-a fost impresionat), iar ulterior n-am mai găsit. Cred c-au năvălit unii și și-au făcut stoc 😂


Acestea fiind zise, vă doresc o seară de sâmbătă agreabilă și să nu faceți nimic din ce n-aș face și eu 🙃

6 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ceasul avea mai multe diamante verzi, ma bagam! :)
Mrs. Green Foot

Greta spunea...

Într-adevăr, acum că mă gândesc... un ceas asemănător, predominant cu diamante albastre, cred că mi-ar plăcea... :) Așa cum e, personal mi se pare prea pestriț.

vio spunea...

vai de mine, chiar că mă întreb cum am putut trăi pînă acum fără măcar să știu de existența chestiunilor de mai sus! :) excelentă selecția, respect. cel mai mult mă impresionează lumînarea, tare marketingul, așteptăm și produse mai comerciale, gazele lui Gwyneth cu aromă de papaya (și mă opresc aici cu imaginația) sau mai știu eu ce. foarte haios oricum.
ceas scumpuț am (pentru nivelul meu, hihi), a rămas ”în sertar” de cînd port o șmecherie de aia care numără pașii. ăsta așa colorat îmi inspiră bomboane. poate e al lui Elton John? că presupun că și l-ar permite.
crema brînzoasă chiar că nu mă atrage, dar înțeleg de ce a avut succes. interesant de știut ce părere au avut mușteriii după. mușteriii se scrie cu 3 de i, hehe. salutare! :)

Anonim spunea...

1. Ceasul seamana cu ce bratari din margelute face fii-mea, macar ea le da pe gratis :))
2. aici nu am gasit ce sa comentez, e horor.
3. ce delicatese :)) vin dupa o vizita la supermarket, unde nu am luat nimic nesanatos brrrrr :( (dupa ce ca devin lacto-free, mi-e ca am nevoie si de gluten free - se pare ca am niste intolerante, sau s-au dezvoltat in timp). cred ca poti sa imi arati acum orice si mi s-ar parea delicios :)))
Cris

Greta spunea...

Vio, salut! :) Apreciez imaginația (da' chiar așa, nu știu cum de-ai putut sta fără să fi aflat de lumânarea lu' Gwyneth... ț-ț-ț :D).
Cât despre ceas, să știi că tot la bomboane mă gândisem și eu. Dropsuri de alea sticloase, de se lipeau de dinți :))) Nu se menționează nicăieri dacă aparține cuiva, parcă aș zice că mai degrabă nu. E așa... un ”statement” pentru firmă, poate nici nu e de vânzare.
În ceea ce privește crema, dacă dau de ea o cumpăr. Să vezi după aia ce articole scriu :))))

Greta spunea...

1. Cred că brățările ei sunt mult mai valoroase decât ceasul ăla :) Pentru că a pus o părticică din sufletul ei în fiecare dintre ele :)
2. Și eu am citit cu neîncredere, zicându-mi că nu se poate, dom'le, așa ceva. Iată, se poate. Unde mai pui că o chestie d-asta costă 75 de dolari și există oameni care dau bani pe-așa ceva...
3. Nu știu dacă e bună, dar de curiozitate aș încerca o dată :)))
Te îmbrățișez, Cris! Să fiți bine.