joi, 22 aprilie 2021

Alive and kickin'

Dacă facem abstracție de faptul că m-am spălat pe cap cu gel de duș (bine că mi-am dat seama înainte să-mi extrag fizicul din cadă și am reluat procedura), se poate spune că sunt ok. 

 Așadar, pe scurt:

- Am reușit să dorm ceva mai bine;
- Ne-am uitat la ”The Favourite” (foarte bine realizat, iar Olivia e colosală în rol; sper să m-adun în weekend să scriu despre el);
- Aștept fără mare curiozitate Oscarurile, care se vor decerna duminică noaptea (nu cred că va fi premiat ”Colectiv”, deși evident că mi-aș dori; nu a câștigat BAFTA, care sunt considerate un barometru mai precis chiar și decât Globurile de aur; sper să câștige Glenn Close, că e la a opta nominalizare și mai sper să am starea de spirit necesară să dau strașnic cu foarfeca în ținutele doamnelor);
- Apropo de Glenn Close, rolul care i-a adus nominalizarea anul acesta (în ”Hillbilly Elegy”) i-a adus și o nominalizare la Zmeura de Aur, un premiu pe care nu și-l dorește nimeni și care se acordă pentru cele mai slabe prestații. Poftim de mai înțelege ceva. Probabil numai Academia Americană de Film e-n stare să comită asemenea aiureală.

Nu-mi fac iluzii. Dacă mă simt un pic mai bine, e pentru că săptămâna asta a fost oarecum mai liniștită. Nu lipsită de probleme, dar mai liniștită. Adevărata provocare e să reușesc să mă simt bine în ciuda stresului. Și mă tem că sunt încă foarte departe de asta.

Niciun comentariu: