duminică, 17 martie 2013

Lovită-n aripă


M-am gândit să vă dau pe scurt de știre ce fac: sunt ok, după niște zile destul de neplăcute. Intervenția laser a reușit și-a decurs fără probleme, dar într-o privință am avut ghinion, totuși:  lupa instrumentului folosit a zgâriat corneea și m-am ales cu o mândrețe de eroziune corneeană. 

Momentan sunt în refacere, mă simt incomparabil mai bine decât vineri de pildă și măsor timpul în intervalele care trec între picăturile de antibiotic și cremele cicatrizante. 

Revin de îndată ce-o să fiu în măsură să scriu cu amândoi ochii deschiși :D

Voi stați pe baricade și să aveți o săptămână foarte bună, ok? :)

8 comentarii:

Andreea B spunea...

Tin pumnii, sa-ti fie bine...

Cami spunea...

Refacere rapida, Greta! Te pup!

Greta spunea...

@Mulțumesc mult, Andreea și Cami! :) Sunteți minunate și, nu știu dacă v-am mai spus (dar și dacă da, mai spun o dată): mă simt norocoasă că sunteți aici, că mă citiți, că-mi trimiteți gândurile voastre bune și-o rază de soare :)

Azi sunt mult mai bine - aproape incredibil de bine, dacă mă gândesc la zilele trecute - prin urmare, purced să povestesc ;))

Cami spunea...

Si eu sunt incantata ca te cunosc (virtual), Greta!
Ma bucur ca esti bine :*

thea spunea...

Si de la mine un gand bun, am citit si articolul in care ai inceput povestirea. Sa te faci bine repede!

Greta spunea...

Îți mulțumesc, Thea! :) Sunt deja aproape recuperată, de azi dimineață văd din nou clar (până astăzi văzusem neclar, cumva ca prin lapte, cu ochiul drept). Mâine vine și partea a doua a istorisirii :)

Carmen spunea...

Insanatosire grabnica! Sa ai o saptamana minunata si te pup si te imbratisez si abia astept sa stam la o sueta ca fetele.

Greta spunea...

Thanks, Carmen! Sunt pe calea tot mai bună, azi am fost la munci și am condus fără probleme.
Se poate spune că am scăpat, pe principiul că iarba rea nu piere (deși joi noaptea nu eram prea sigură în privința acestui aspect) :D