luni, 26 decembrie 2022

Recunoștință și Speranță

Poate că titlul este banal - de fapt nu ”poate”, sigur e - dar pentru acest Crăciun nu am găsit altul mai potrivit.

Ne uităm spre cer, căutând stelele; oare pe care dintre ele or fi cei dragi plecați, călători în alte lumi? Nu avem de unde să știm. Sperăm că sunt acolo, undeva.
Împachetăm cadourile, o treabă pe care mulți o găsesc anevoioasă; suntem recunoscători că avem pentru cine împacheta.
Dăm zor să terminăm curățenia și mâncarea; sperăm să iasă toate gustoase și să nu se taie maioneza pentru salata de Boeuf, suntem recunoscători că avem o casă în care să facem curat, ingrediente din care să gătim și, mai presus de toate, suntem recunoscători că vom sta la masă cu oamenii pe care-i iubim.
Suntem recunoscători că am găsit cadouri sub brad; valoarea lor cea mai mare este faptul că s-a gândit cineva la noi și la ce ne-ar plăcea sau trebui.
Anul acesta, sperăm că vom sărbători Crăciunul viitor sub semnul piesei de mai jos. 

În ceea ce mă privește, mi-e sufletul de asemeni plin de recunoștință.
- În Ajun am fost la biserică, mi-am ascultat omul interpretând la orgă piese tradiționale de Crăciun și am cântat alături de comunitate;
- Ne-am decorat locuința;


- Amândoi am găsit diverse sub pom. Ca niciodată, am fost fix într-un gând în ceea ce privește întâlnirea cu Moș Crăciun. Eu am primit un parfum (”My Way”, de la Giorgio Armani) și șosete termo. El a primit un parfum (”Cool Water”, de la Davidoff) și șosete termo 🙃. Bine, el a mai primit și o bluză de corp termo. Dar similitudinea rămâne, ca dovadă că great minds think alike 😁;

- Desigur, Moș Crăciun este la post; 
Mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am primit. Sper și mă rog să rămânem sănătoși, iar în lume să fie pace. Este ceea ce vă doresc și vouă. Nimic nu e mai important pe lume decât sănătatea și pacea. Orice se poate face și realiza, dacă le avem pe acestea; nimic nu este posibil, sau nu are rost, dacă nu le avem pe ele.

Crăciun binecuvântat, oamenii mei 🙂🎄🙂.

Niciun comentariu: