sâmbătă, 31 decembrie 2022

Să (ne) fie bine

După 3 ani de pandemie și unul de război și având în vedere cum a fost 2022 în general, sper că noul an va fi unul banal, chiar plictisitor dacă așa consideră și mai presus de toate, bun cu noi. Este ceea ce vă doresc și vouă.

Voi trece în 2023 cu omul meu de mână și pentru asta mi-e sufletul plin de recunoștință. Suntem. Ne avem.

Nu vreau să treacă acest an fără a vă mulțumi că mi-ați rămas alături chiar dacă am scris puțin. Nu îmi și nu vă mai promit nimic în acest sens, dar sper din tot sufletul că veți rămâne. 


În încheiere, îmi păstrez obiceiul de-a încerca să ghicesc cine va dirija Concertul de Anul Nou în 2024. Sunt în continuare de părere că nimeni nu merită mai mult această onoare decât Semyon Bychkov și nu reușesc să-mi dau seama de ce este trecut cu vederea (e un invitat frecvent la Musikverein și a dirijat inclusiv Summer Night Concert, așa că sigur nu ar refuza asemenea ofertă). Cine știe, poate totuși... dar dacă nu, anticipez că va fi ori Gustavo Dudamel, ori Christian Thielemann.

Vă doresc să fiți sănătoși, să-i aveți pe cei dragi aproape, să vă meargă toate din plin și să aveți multe, multe motive de-a zâmbi 🙂.

O noapte frumoasă, oamenii mei, oriunde v-ați afla. Să ne recitim cu bine în anul ce stă să vină 🙂.

Niciun comentariu: